Er vindt bij Yogaland een Happy Life Event plaats.
Er vindt bij Yogaland een Happy Life Event plaats.

Happy Life Event op zondag 3 september bij Yogaland Oss

Zakelijk 310 keer gelezen

OSS | Yogaland Oss, het meest uitgebreide yogacentrum in Oss en omstreken, organiseert op zondag 3 september het Happy Life Event. Er is een divers programma samengesteld aan de Teugenaarsstraat 1 in Oss.

Er zijn instapprogramma's voor de beginnende en gevorderde yogi. Van 11.00 tot 12.30 uur is er een dynamische yogales, een combinatie van Ashtanga Yoga, Cross Yoga en Yogafusion. Een los ticket kost 15 euro. Van 12.30 tot 13.30 uur is er voor vijftig deelnemers aan het Happy Life Event een gratis Personal Yoga Training van de ervaren yogadocent Theo Smits. Je dient hiervoor tenminste één event ticket naar keuze aan te schaffen voor 2 september. Van 13.00 tot 14.30 uur is er een ontspannen yogales, een combinatie van Awareness Yoga, Yin Yoga en Meditatie Yoga. Ook deze les kost 15 euro. Tussen 15.00 en 16.00 uur kunnen beginnende en gevorderde yogi kiezen uit Poweryoga of Yoga Nidra. Een ticket kost 10 euro. Er is ook een dagticket verkrijgbaar voor 25 euro. Tijdens het hele event mag je dan aan alle lessen meedoen.

Voordelen
"Verrijk je leven en ontdek de voordelen van yoga", staat in een persbericht van Yogaland. "We hebben acht yogavormen. Laat je inspireren en ontmoet nieuwe yogavrienden. Tijdens het Happy Life Event worden tussendoor lichte vegetarische hapjes aangeboden om de beleving volledig te maken. Voor kinderen zijn er aangepaste, verantwoorde snacks. Ze kunnen ook onder andere mandala's kleuren." Bereikbaar via (06) 46 07 75 24 of info@yogaland.nl. Meer info op www.yogaland.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant