Een medewerker van AGO-Groep aan het werk bij het appartementencomplex naast de Visserskerk.
Een medewerker van AGO-Groep aan het werk bij het appartementencomplex naast de Visserskerk.

AGO-Groep zoekt altijd naar innovatieve en duurzame oplossingen

Zakelijk 511 keer gelezen

OSS | AGO-Groep Installatiebedrijven is een totaalinstallateur van elektra, cv's, dak werkzaamheden, airco's, luchtbehandeling, riolering, loodgietersinstallaties, brandbeveiliging, sanitair en technisch beheer. "Kwaliteit en service staan bij ons bovenaan", aldus algemeen directeur John van Summeren.

AGO-Groep Installatiebedrijven bestaat uit AGO Totaaltechniek BV, AGO Technische Installaties BV en AGO Badkamers & Tegels. Allen bedrijven met hun eigen specialisme en professionals. Er wordt veel samengewerkt aan projecten. Binnen de bedrijven wordt veel geïnvesteerd in het kennisniveau van de medewerkers. AGO-Groep heeft ruim 50 jaar ervaring in de woning- en utiliteitsbouw. Dat kunnen zowel grote als kleine projecten zijn. "We werken op meerdere plekken in Nederland. Van een woonwijk in Amsterdam en Utrecht tot vele logistieke centra en bedrijfscomplexen in onder andere Utrecht, Nijmegen, Tilburg en 's-Heerenberg. Ook in Oss en omgeving zijn we volop actief. Bij de Talentencampus bijvoorbeeld, Plein Zwanenberg, de appartementen naast de Visserskerk en de nieuwbouw van Hospice de Oase. Waar we ook werken, we leveren altijd kwaliteit. De lijntjes zijn kort en er is sprake van een goede communicatie." Mensen kunnen rekenen op een uitstekende service. "We staan 24/7 klaar voor de klant. Problemen worden zo snel mogelijk opgelost."

Duurzaamheid
AGO-Groep zoekt altijd naar innovatieve en duurzame oplossingen. Zo worden door AGO al vanaf 2012 energiezuinige en neutrale woningen gebouwd. "Je ziet dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Wij zijn met energieneutrale woningen begonnen omdat wij er veel waarde aan hechten. De jeugd heeft de toekomst en we moeten voor onze aarde zorgen." Samen met klanten en partners wordt gekeken naar de mogelijkheden op het gebied van energiebesparing, efficiëntie en milieu. Daar hoort uiteraard een deskundig advies bij.

Showroom
AGO Badkamers & Tegels heeft een mooie showroom aan het Industriepark 11 A/B in Schaijk. Hier staan diverse badkamers opgesteld, zodat mensen inspiratie op kunnen doen. "Mensen kunnen uiteraard rekenen op een deskundig advies." Meer informatie via (0486) 41 44 00. Kijk ook op www.ago-groep.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant