Afbeelding

Fashion & Food weekend in het Osse centrum

Algemeen 1.193 keer gelezen

OSS | Tijdens het Fashion & Food weekend op zaterdag 23 en koopzondag 24 september trakteert de organisatie de bezoekers van het Osse centrum op de nieuwste najaarsmode.

Op zaterdag zijn er tal van presentaties en demonstraties in en voor de winkels in het Osse centrum. "Je kunt heerlijk slenteren door de gezellige straten of wat drinken en eten bij de Osse horecagelegenheden. In de Molenstraat worden er vanuit een foodtruck heerlijke hapjes gepresenteerd. Onderweg ontmoet je de prachtige dames van Avila die in de kleuren van de pauw elegant en sierlijk door de stad bewegen", aldus de organisatie.

Catwalks
Op de koopzondag verrijzen er zes prachtige catwalks in het centrum. Op de catwalks zijn er de gehele middag modeshows van meer dan twintig modezaken. Rondom de mode podia vind je terrasjes, zitjes, barretjes en foodtrucks. "Geniet van heerlijke hapjes en drankjes terwijl je de shows bekijkt en zie de allernieuwste trends op het gebied van mode, brillen en accessoires."

Locaties
De locaties van de catwalks zijn Terwaenen, de Heuvel, twee stuks in de Heuvelstraat, Walplein en Burgwal. Kinderen kunnen terecht op het Walplein bij 'Poppedijn & zo' waar kinderworkshops zijn in het thema Fashion & Food. In de Walstraat is het heerlijk vertoeven tijdens het event van Mode tot Mossel, waar heerlijk eten en drinken gecombineerd wordt met live muziek.

Duurzaam
Ook is er dit weekend aandacht voor duurzame en tweedehands kleding. "De altijd vrolijke dames van Haaibaai geven tweedehands pareltjes een nieuw leven. De enthousiaste vrijwilligers van de Global Goals vertellen je alles wat je wilt weten over duurzame en eerlijke kleding en sieraden. Dit doen zij in samenwerking met Deuxième Chance uit de Boterstraat en de Wereldwinkel uit de Kruisstraat."

Informatie
Kijk voor meer informatie over het Fashion & Food weekend op de Facebook-pagina https://www.facebook.com/ossfashionweek/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant