Gemeentehuis van Oss.
Gemeentehuis van Oss.

Platform Vrijetijd Oss zoekt goede ideeën

Algemeen 304 keer gelezen

OSS | Heb jij een goed idee voor toerisme en recreatie in Oss en omgeving? Laat het weten aan het platform Vrijetijd Oss. Voor een goed plan heeft het platform direct budget beschikbaar. 

Platform Vrijetijd Oss moedigt samenwerking aan tussen ondernemers en organisaties voor recreatie en toerisme in de gemeente Oss. Belangrijkste doel van het platform: recreanten en toeristen verleiden om hun vrije tijd in Oss en omgeving door te brengen. In 2017 en 2018 verdeelt het platform elk jaar een budget van 80.000 euro voor goede ideeën. Het platform beoordeelt de plannen. Een plan is geschikt als het past in één van de thema's van het platform: gezond, culinair, cultureel of erfgoed/geschiedenis, je samenwerkt met andere ondernemers of organisaties, er naast het budget van het platform ook 'eigen' geld voor je plan is en als het iets nieuws toevoegt aan recreatie en toerisme in de gemeente Oss. 

Aanmelden
Wil je een idee aanmelden, vul dan het formulier in op www.oss.nl/platformvrijetijd. Heb je het formulier ingevuld, mail het dan aan platformvrijetijd@oss.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant