Het Lokaal in Oss.
Het Lokaal in Oss.

Het Lokaal in Osse stad viert eenjarig bestaan (plus Facebook-actie voor gratis etentje)

Algemeen 734 keer gelezen

OSS | Het voormalig Stadscafé de Ontmoeting aan de Eikenboomgaard 8 in Oss kreeg 27 oktober 2016 een nieuwe naam: Het Lokaal. Tijd voor een nieuwe uitstraling, nieuw concept en natuurlijk een nieuw assortiment.

De vroegere muziekschool werd opnieuw onderverdeeld in de viertal lokalen. In het Bier Lokaal kan men genieten van een breed assortiment van meer dan 50 speciaalbieren. De gast treft ook veel bieren aan van lokale brouwerijen zoals Muifel, Wilskracht en Oijen. In het Cocktail Lokaal is een uitgebreide cocktailbar, waar men kan genieten van de prachtigste cocktails, variërend van zoet, tot zuur, bitter en klassiek. Midden in Het Lokaal treft men het Wijn Lokaal aan, met meer dan 25 open wijnen die per slok, half glas of heel glas besteld kunnen worden. De wijnen worden precies juist geconserveerd middels een moderne wijn-klimaat-kast. Uiteraard hoort bij een goed glas een smakelijke hap om een goede bodem te leggen. Van borrelhap tot uitgebreid driegangendiner, bij het Eet Lokaal is het goed vertoeven. Speciaal ter gelegenheid van het eenjarig bestaan kan de gast vanaf 3 oktober van dinsdag tot en met zondag in oktober en november komen genieten van een voordelig 3-gangen keuzemenu van 15 euro per persoon. Men heeft keuze uit acht voorgerechten, tien hoofdgerechten en zes nagerechten. Meer informatie op www.hetlokaal-oss.nl of www.facebook.com/hetlokaaloss.

Facebook-actie
Weekblad Regio Oss geeft een etentje voor twee personen weg bij Het Lokaal. Ga voor de actie naar www.facebook.com/regiooss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant