Er is komend weekend veel te doen in het Osse centrum.
Er is komend weekend veel te doen in het Osse centrum.

Fashion & Food komend weekend in Osse centrum

Algemeen 512 keer gelezen

OSS | Voor de eerste keer is het thema 'Fashion & Food' tijdens deze editie van het welbekende Fashionweekend in het centrum van Oss. Op zaterdag 23 september zijn er presentaties, demonstraties en activiteiten in en voor diverse winkels. Tevens worden er spectaculaire dansshows georganiseerd door Opera & Opera Men in samenwerking met Crush Denim en de Danscademie Juvat.

Het is heerlijk vertoeven bij de Foodtruck in de Molenstraat bij Mencave, Wolf Herenmode en Flow. Onderweg kom je de mooie dames van Avila tegen die elegant en sierlijk door de stad bewegen. Op zondag 24 september zijn er zes catwalks waar de hele middag modeshows van de nieuwste najaars- en wintercollectie te bewonderen zijn.

Straten
Op Terwaenen presenteert Boetiek de Kiep de laatste modetrends. Hier geniet je van de modeshows, maar ook van heerlijke ijsjes van 't Juffie, hapjes bereid op de Big Green Egg van Van Bakel Visspecialiteiten, drankjes van Bierbrouwerij Oijen en chocolade van Christian Chocolaterie Patisserie. Op de Burgwal zijn er shows te zien met de sportieve looks van Runnersworld, de laatste trends van Bartufique, prachtige accessoires van Ditjes en Dotjes en mooie grote maten mode van Eigenwijs. Voor een hapje en drankje is er Gossimijne. De ondernemers in de Walstraat rijgen lange tafels aanéén om je te laten proeven aan nieuwe trends, van lekker eten en drinken en van het goede leven. Dit alles met muzikale ondersteuning van Jeroen Princen. In de Molenstraat zijn er tableau vivants van duurzame en tweedehands kleding. De Global Goals Oss werken hier samen met stylist Nikki Roosenboom, er is een kledingruilrek, zijn de tweedehands pareltjes van Deuxieme Chance te bewonderen, is er een foodtruck met fairtrade hapjes en drankjes en een kraam van de Wereldwinkel. Op het Walplein zijn er workshops voor de kids in het thema waar volop geknutseld kan worden terwijl ze kunnen genieten van de Italiaanse ijsjes van Venezia Alessandro. Op een grote catwalk zijn de modeshows van Ter Horst van Geel, house of Gerry Weber, Favors! en Wehberg mannenmode. Eyewish presenteert de laatste trends op het gebied van brillen. Ook hier treft u het mobiele café van H32. In de Kerkstraat zijn er tweedehands pareltjes van de dames van HaaiBaai. Daarnaast een setting van drie ontwerpen van modeontwerper Rianne van der Staan- couture. In de Heuvelstraat twee catwalks. Op het kruispunt bij de Monsterstraat de mode voor de stoere kids van Opera, mooie lingeriesets van Koning Bodyfashion en prachtige kleding van Velvet. Eten en drinken kan op het fijne terras van Miens. Een klein stukje verder vind je een catwalk met shows van de outdoor items van ANWB, hippe dameskleding van Trends, de laatste mode van Jola Mode en van Miller & Monroe en sets van Livera. Op de Heuvel is een catwalk met modeshows van You & Me womenswear, waar je kans maakt op een jas van Geisha.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant