De verlichtingsafdeling van De Smid Lifestyle.
De verlichtingsafdeling van De Smid Lifestyle.

Ruime collectie verlichting bij De Smid Lifestyle

Zakelijk 1.446 keer gelezen

HAREN | De Smid Lifestyle in Haren heeft de grootste collectie binnen- en buitenverlichting van Oss en omgeving. In de loop der jaren is er veel veranderd.

LED is wel de grootste verandering. Het is zoveel duurzamer geworden en gaat tien tot twintig jaar mee, terwijl een gloeilamp na een paar jaar moet worden vervangen. LED verlichting is energiezuinig met behoud van sfeer en uitstraling en is daarom erg populair. Verlichting wordt door velen als heel belangrijk gezien want het bepaalt de sfeer voor binnen én buiten.

Service
Service staat hoog in het vaandel bij De Smid Lifestyle en de verkopers beschikken over veel vakkennis en ervaring. Iedereen krijgt een professioneel en eerlijk advies. Thuis kan de klant uitproberen of de nieuwe lamp goed past in de woning en of de lichtsterkte naar tevredenheid is. Zo niet dan kan men een ander armatuur uitzoeken uit de enorme collectie van alleen maar bekende topmerken.

Mogelijkheden
Als er problemen zijn met het ophangen dan kan ook dat bij de klant thuis worden geregeld. De verkopers vertellen je graag alle mogelijkheden.

Grootste collectie verlichting
Bezoek nu de geheel vernieuwde moderne en exclusieve afdeling verlichting en profiteer drie dagen (donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 september) van 15 procent korting op alle armaturen. Er is een groot aanbod in trendy, moderne en klassieke verlichting voor ieder interieur in verschillende prijsklassen.

Accessoires
Er is ook een groot aanbod van lichtbronnen en accessoires. Ben je op zoek naar sfeervolle verlichting in huis? Kom dan zeker kijken, want de keuze is enorm en het assortiment wisselt dagelijks. Iedereen kan op zijn gemak rondkijken met een gratis kopje koffie of thee.

Webshop
Via de webshop www.smidlifestyle.nl/shop kan je online een gedeelte van alle verlichting bekijken en bestellen. Bij aankoop boven de 50 euro is de verzending gratis. Omdat iedere dag de verlichtingsafdeling in Haren wordt aangepast met nieuwe armaturen is de meeste keuze natuurlijk in de winkel van De Smid Lifestyle.

Meer informatie
De Smid Lifestyle is maandag geopend van 12.30 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag, vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur, donderdag van 09.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Gevestigd aan de Lietingstraat 23 in Haren (bij Oss). Telefonisch bereikbaar via (0412) 46 26 51. Kijk voor meer informatie op de website www.smidlifestyle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant