De salon van Haarmode Lisette.
De salon van Haarmode Lisette. Foto: Birgit Barten

Al 25 jaar is Haarmode Lisette een begrip in Oss en omgeving

Zakelijk 991 keer gelezen

OSS | Haarmode Lisette bestaat 25 jaar. De kapsalon gevestigd aan de Roodborststraat 69 is een begrip in Oss, Berghem en Heesch. "We zijn een kapsalon voor dames en heren, jong en oud. Waarom wij het al zo lang volhouden? Omdat we ervaring en vakmanschap combineren met gezelligheid en een goede prijs." Lisette wil graag alle klanten bedanken: ''Ik hoop dat alle klanten het vertrouwen blijven houden net zoals ze de afgelopen 25 jaar hadden. Ik ben erg dankbaar.''

Lisette van der Heijden heeft veel veranderingen meegemaakt in de periode dat ze haar kapsalon startte. "Het eerste jaar dat ik mijn zaak opende, ging het heel snel. We groeiden zo hard dat ik meteen zes kapsters in dienst had, terwijl ik eigenlijk nog moest leren hoe ik een zaak moest runnen", lacht de inmiddels zeer ervaren eigenaresse van de salon. Na ups-and-downs is Haarmode Lisette nog steeds een goedlopende salon. "We hebben gelukkig een grote groep vaste klanten die regelmatig komen. Fijn deze trouwe klanten, waar je toch een bepaalde band mee opbouwt. Die komen niet alleen naar de kapper, maar tegelijk om even bij te praten en een kopje koffie te drinken."

Afwisselend
Lisette Haarmode heeft een leuke mix van klanten. "Dat maakt het werk ook afwisselend. Een deel van onze klanten komt hier voor wassen, watergolven of een permanent. Maar met name ook voor knippen en kleuren. Dat blijft een vak apart. De moderne kapsels zijn vaak opgeschoren of met verschillende lengtes. Dan moet je het vak wel beheersen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het kleuren. De jeugd kiest tegenwoordig veel voor kleur. Het lijkt zo makkelijk met een potje van de drogist, maar vaak is het resultaat anders dan verwacht. Wij hebben regelmatig klanten die met groen uitgeslagen haar hier komen en vragen of wij het willen oplossen. Met onze ervaring en kwalitatief goede producten van Goldwell hebben wij dat proces beter onder controle."
De ruime salon van Haarmode Lisette is geopend op woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur. Men kan altijd binnenlopen, maar geadviseerd wordt om een afspraak te maken via (0412) 62 78 22.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant