www.sierbestratingcentrum.nl.
www.sierbestratingcentrum.nl.

Actiedagen bij Bevers Steencentrum Garden Stones Basics

Zakelijk 304 keer gelezen

NISTELRODE | Bevers Steencentrum Garden Stones Basics aan de Canadabaan 10 in Nistelrode houdt vrijdag 29 en zaterdag 30 september actiedagen. Op deze dagen zijn er aantrekkelijke acties en extra hoge kortingen.

Diverse soorten sierbestrating zijn leverbaar tegen scherpe prijzen. In de showtuin kunnen mensen alle soorten, kleuren en maten komen bewonderen. "Wij kunnen verschillende soorten beton- natuursteen- en keramische bestrating uit voorraad leveren. Ook zijn de gebakken waalformaat klinkers en overige siertegels voor tuin, oprit en terras deze dag extra scherp geprijsd. Ook vindt u hier diverse soorten kunstgras en tuinafscheidingen", aldus een medewerker. Bevers Steencentrum is dé specialist op het gebied van sierbestrating voor uw tuin. U kunt er terecht voor onder meer sierbestrating en tuintegels in de breedste zin van het woord, tuinafscheidingen, verlichting, kunstgras, tuin accessoires en tuin benodigdheden. Bevers Steencentrum levert maatwerk én het juiste advies. "Voor een aantal disciplines binnen het pakket aan producten en diensten maken wij regelmatig gebruik van collega-bedrijven-hoveniers. Zo kunnen we u wensen en behoeften omzetten naar het beste resultaat. We willen u compleet ontzorgen bij de aanleg of renovatie van een tuin. Eventueel kunt u ook het onderhoud van u tuin door ons laten verzorgen."

Showtuin
"Kom een keer bij ons langs in onze vernieuwde showtuin, wij informeren u graag over de vele mogelijkheden. Met een ruim assortiment op voorraad is Bevers Steencentrum voor u het juiste adres. Wilt u dat wij bij u langskomen? Ook dat is geen probleem. Zo kunnen wij op locatie met u meedenken over de aanpak van uw project, en daarbij een passende aanbieding doen toekomen." Het bedrijf is dealer van diverse (Nederlands) grootste  sierbestrating fabrikanten en Europa grootste baksteenfabrikant. "Tevens importeren wij natuursteen en keramiek vanuit de hele wereld. Aan keuze dus geen gebrek."
Bevers Steencentrum is aangesloten bij de landelijke organisatie Garden Stones & Basics. "Door met diverse landelijke sierbestratingsbedrijven groots in te kopen bij diverse fabrieken kunnen wij u concurrerende prijzen bieden en speciaal voor ons geproduceerde sierbestrating." Meer informatie op http://www.steencentrum.nl. Daar kunnen mensen ook online bestellingen plaatsen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant