La Colline geeft jouw moment extra glans met de spaaractie 'Jouw moment'.
La Colline geeft jouw moment extra glans met de spaaractie 'Jouw moment'.

La Colline geeft jouw moment extra glans met de spaaractie 'Jouw moment'

Zakelijk 794 keer gelezen

OSS | Sparen voor nieuwe leuke momenten: dat kan vanaf nu bij La Colline. De spaaractie 'Jouw moment' zorgt voor een dubbele verrassing, want de prijsstellingen op de nieuwe kaart zorgen eveneens voor een lach op het gezicht.

Met 'Jouw moment' sparen gasten elke keer dat ze bij La Colline komen voor een nieuw bijzonder moment. Om iets te vieren bijvoorbeeld, om gezellig samen te zijn of omdat het leven gewoon te kort is om ongemerkt voorbij te laten gaan. Voor iedere euro die de gasten besteden, krijgen ze een spaarpunt bijgeschreven. Dat kan met een pasje, maar ook geheel mobiel. Naast La Colline doen ook De Bodega, De Nieuwe Wereld en Het Friethuys mee met 'Jouw moment'. Ook bij deze horecagelegenheden zijn de punten dus te verdienen en verzilveren.

Prijsniveau
Hooggewaardeerde momenten in een sfeervolle ambiance dus. Maar La Colline heeft een extra verrassing in petto: de nieuwe kaart kent nieuwe prijsstellingen. En ook die dragen bij aan dat feestelijke moment in een ontspannen sfeer. U spaart makkelijk en snel. Van een lunch bij De Nieuwe Wereld tot een familiezak friet bij Het Friethuys en van een koffiemomentje bij La Colline tot aan een diner bij De Bodega. Meld je aan en spaar mee voor leuke aanbiedingen met onze 'Jouw Moment' spaarpas.

Gratis pas
De fysieke spaarpas is gratis af te halen bij de kassa van La Colline (en de andere gelegenheden). Voor de digitale pas volstaat de (pass) 'wallet'. De eerste 25 punten zijn cadeau. Lees er alles over op www.la-colline.nl/sparen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant