Heike en Nico Rentrop in Restaurant Pardon.
Heike en Nico Rentrop in Restaurant Pardon.

'Bij Restaurant Pardon kom je voor de beleving'

Zakelijk 1.207 keer gelezen

OSS | Restaurant Pardon is sinds maart 2013 gevestigd in het Osse centrum. In deze vijf jaar hebben al veel gasten kennisgemaakt met het sfeervolle restaurant aan de Molenstraat 17 waarbij heerlijk eten en gastvrijheid centraal staan. Echtpaar Nico en Heike Rentrop willen Pardon nog meer op de kaart zetten en starten met een maandelijkse actie in Weekblad Regio Oss. De persoon op de foto (vandaag op pagina 13) wint een driegangen verrassingsmenu exclusief drank.

Gasten die ooit bij Restaurant Pardon zijn komen eten, zijn overtuigd. "Die komen vaak nog een keer terug. Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Het bevalt ons prima in Oss, maar toch merken we dat veel mensen ons restaurant nog niet kennen. Daar willen we onder andere met deze foto-actie verandering in gaan brengen." Heike merkt dat veel mensen wellicht een verkeerd beeld van Pardon hebben. "Ze denken dat we erg duur zijn, maar dat is zeker niet het geval. We vinden het gewoon leuk om het restaurant netjes en sfeervol in te richten. Bij Restaurant Pardon kan iedereen zichzelf zijn en genieten van een avond uit. Uit eten is wellicht voor velen normaal geworden, maar hier kom je echt voor de beleving. Een gratis karaf water op tafel en genieten van al het lekkers dat op de kaart of op ons bordje staat." Onder andere cabaretier Theo Maassen is één van de trouwe gasten. Hij heeft mooie woorden geschreven op de muur in het restaurant.

Eerlijk koken
Restaurant Pardon wil zich onderscheiden van andere restaurants. Dat doet het onder andere met de menukaart en specials die met krijt op bordjes staan geschreven. Nico: "Ik kook altijd zonder smaakversterkers, pakjes en poeder. Hier eten mensen eerlijk en alle producten zijn dagvers. Waar mogelijk werken we met certificering. Veel mensen willen namelijk weten waar producten vandaan komen. Ook zijn onze gerechten gluten- en lactosevrij." Hij vervolgt: "We luisteren altijd naar de wensen van de gast. We doen er alles aan om ze een fijne avond te bezorgen." De specialiteit van Nico is wild. "Ook hebben we altijd seizoensproducten op de kaart staan. Speciaal in deze culinaire tijd hebben we een viergangenwildmenu voor 34,50 euro per persoon."

Passende ruimte
Groepen kunnen bij Restaurant Pardon gebruikmaken van een extra ruimte (de 'Privilege') en een sfeervolle stadstuin. Het is daar ook mogelijk om bijvoorbeeld een vergadering of presentatie te houden of een verjaardag of trouwfeest te geven. De Privilege heeft een bar en er kunnen zo'n zeventig personen terecht. "We kunnen samen met de gast het ideale middagje/avondje uit creëren."

Informatie
Restaurant Pardon is bereikbaar via (0412) 69 21 25 of e-mailadres info@restaurantpardon.nl. Kijk voor meer informatie op www.restaurantpardon.nl. Dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 16.30 uur. Op zondag en maandag op reservering open voor feest of diner. De lunch is op afspraak vanaf 15 personen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant