avondje uit voor mantelzorgers in Oss
avondje uit voor mantelzorgers in Oss

Avondje uit speciaal voor mantelzorgers in Oss

Algemeen 254 keer gelezen

OSS | Het is op 10 november weer de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop mantelzorgers extra in het zonnetje worden gezet om hen te waarderen voor hun inzet. Zo ook in Oss.

Een mantelzorger zorgt langdurig en onbetaald voor een naaste met een ziekte of beperking. Met langdurig wordt bedoeld langer dan drie maanden in een jaar en minstens acht uur per week. Meestal is een mantelzorger een familielid, vriend of kennis. Mantelzorg kan zijn: huishoudelijke hulp, toezicht en gezelschap, begeleiding bij het vervoer of de administratie. Maar er zijn ook mantelzorgers die helpen bij het douchen, aankleden en toilet bezoek.

Speciale avond
De gemeente Oss en ONS welzijn organiseren op 10 november speciaal voor alle mantelzorgers een geheel verzorgde avond uit in theater De Lievekamp in Oss. Op het programma staat deze avond het theaterconcert 'Sound of Silence' - The Story of Simon & Garfunkel. Na afloop is er in het theatercafé een hapje en een drankje en een optreden van zangeres Nikenia Martis,

Aanmelden
Ook de persoon voor wie u zorgt is deze avond van harte welkom. Aanmelden kan tot en met 6 november via de website www.ons-welzijn.nl/dagvandemantelzorgoss. Op die website staat ook meer informatie. ONS welzijn is telefonisch bereikbaar via (088) 374 25 25.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant