Afbeelding

Stichting houdt boekenmarkt in Loosbroek voor het goede doel

Algemeen 182 keer gelezen

LOOSBROEK | Stichting Pep Projecten Bernheze organiseert de jaarlijkse boekenmarkt op zaterdag 28 en zondag 29 oktober. De locatie is Cultureel Centrum De Wis aan de Schaapsdijk 27 in Loosbroek.

In augustus van dit jaar waren een tiental vrijwilligers van Stichting Pep Projecten Bernheze weer in Roemenië op werkbezoek. De stichting voert jaarlijks een project uit in Roemenië en verzamelt in de loop van het jaar materialen in voor het gebied. Uiteraard kost dit geld. Eén van de inkomstenbronnen zijn de boekenmarkten. In maart wordt deze in Heesch opgezet en in oktober is Loosbroek aan de beurt. Geïnteresseerden vinden in CC De Wis duizenden boeken: kinder- (ook Sinterklaas- en kerstboeken), hobbyboeken, naslagwerken, speciale boeken en romans. Alle boeken zijn in goede staat. Met de opbrengst van deze markt hoopt de stichting projecten voor 2018 mede te kunnen bekostigen. Waarschijnlijk gaan er ook weer rollators mee.

Tijden
Meer informatie over Stichting Pep Projecten Bernheze is te vinden op www.pepbernheze.nl. De markt vindt op zaterdag plaats van 10.00 tot 16.00 uur en een dag later van 10.00 tot 15.00 uur. De entree is 1 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant