Afbeelding

Focoss houdt expositie met 'typisch Brabantse' foto's

Algemeen 468 keer gelezen

OSS | Focoss bestaat dit jaar 55 jaar. De Osse fotoclub is een vereniging die zich ten doel heeft gesteld om de fotografie in al haar facetten te beoefenen. Van donderdag 26 oktober tot en met zondag 5 november wordt een jubileumexpositie gehouden.

Wekelijks komen de ruim 40 leden bij elkaar op de clubavond en bespreken zij allerlei fototechnieken. De meegebrachte foto's van de leden worden besproken. Ook worden een paar maal per jaar lezingen door andere fotografen gegeven. In dit jubileumjaar houdt Focoss haar jaarlijkse expositie in K26 aan de Kruisstraat 26 in het Osse centrum.

Typisch Brabants
Het thema voor dit jaar is 'Typisch Brabants', waarbij de Focoss fotografen op zoek zijn gegaan naar beelden die passen binnen dit thema. In het 'foto vrij' gedeelte van de expositie laten de leden zien waar zij zoal mee bezig zijn. Fotografiestijlen zoals architectuur, mensen aan het werk, straatfotografie en natuur zijn te bewonderen. De expositie bevat ruim 120 foto's. Daarnaast presenteert de werkgroep seriemakers een doorlopende diashow. De entree is gratis en voor de kinderen is er een fotozoektocht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant