Lithse Revu speelt de komische voorstelling 'Hotel Wittewel' in De Hoeve.
Lithse Revu speelt de komische voorstelling 'Hotel Wittewel' in De Hoeve.

Lithse Revu speelt de komische voorstelling 'Hotel Wittewel' in De Hoeve

Algemeen 504 keer gelezen

LITH | De Lithse Revu voert in de maand november de voorstelling 'Hotel Wittewel' op. Het hotel verwelkomt bijzondere en spraakmakende gasten, waar het personeel zijn handen vol aan heeft. Maar ook het personeel is soms opmerkelijk te noemen. "Het wordt een avondje lachen, gieren en brullen", aldus de groep.

Al meer dan 30 jaar is de Lithse Revu een begrip in Lith en omgeving. Een enthousiaste groep vrijwilligers tussen de 17 en 40 jaar die jaarlijks een show opvoert met zang, dans, cabaret en veel slappe klets, opgezet rondom een bepaald thema. Het hele jaar door verzamelen alle 35 leden de leukste grappen, dansjes, sketches en filmpjes als inspiratie voor de schrijversgroep. Dit resulteert ieder jaar weer in een gevarieerde en originele voorstelling. De inspiratie komt van veel verder dan de Lithse dorpsgrenzen. Sinds september is de hele club weer actief voor de voorstelling van dit jaar met elf nieuwkomers. Bezoekers gaan ze terugzien op het podium als danseres, toneelspeler of ze zetten hun beste beentje voor achter de schermen.

Voorstellingen
De voorstellingen 'Hotel Wittewel' worden opgevoerd in Gemeenschapshuis De Hoeve aan de Pastoor van Hapertstraat 1 in Lith. De data zijn vrijdag 24 november om 20.30 uur, zaterdag 25 november om 20.30 uur en zondag 26 november om 14.00 uur.

Kaarten
Tickets kosten 10 euro per stuk. De kaartverkoop start vandaag (vrijdag 20 oktober) om 20.00 uur in de Hertog Jan van Brabant aan het Marktplein 13 in Lith. Een dag later gaat de kaartverkoop online verder via de website www.lithserevu.nl. Niet zo handig met de computer? Op dinsdag- en donderdagavond tussen 20.30 en 22.00 uur kun je binnenlopen bij De Hoeve voor je kaartjes en deze contant afrekenen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant