Afbeelding

Presentatie resultaten 'Stem van Schadewijk'

Wonen 502 keer gelezen

OSS | Ideeënmakelaar Johan Berendsen presenteert op 30 oktober om 19.30 de resultaten in wijkcentrum Schadewijk. Alle bewoners uit de vogelwijk, roofvogelwijk, weidevogelbuurt, verzetsheldenbuurt en alle andere buurten uit de schadewijk zijn uitgenodigd om mee te praten, om mee te kiezen.

Tijdens het vijverfeest in de schadewijk is "de Stem van Schadewijk" van start gegaan. Ruim 600 bewoners uit de Schadewijk hebben de afgelopen maanden aangegeven wat zij vonden van de wijk. Centraal stond de vraag "Wat hebben de mensen in mijn wijk nodig." Wat moeten we het eerst samen op gaan pakken en hoe kunnen we dat het beste gaan doen? Op 30 oktober kunnen de bewoners dat gaan bepalen.

In de stem van schadewijk zijn als belangrijkste onderwerpen genoemd; samenwerken, armoede, vervuiling, veiligheid, kansen voor kinderen, activiteiten in de wijk en de singel '40-'45 genoemd. Waar ligt de prioriteit van de bewoners en hoe maken we het mogelijk? De Gemeente Oss wil graag meedenken en meedoen. Het is aan de bewoners om keuzes te maken. Moeten we daarvoor gaan schuiven in de gemeentelijke begroting? Als dat nodig is en de wijk wordt er beter van wil de gemeente graag meedenken. Op 30 oktober maken de inwoners een keuze. Alle Schadewijkers zijn hiervoor uitgenodigd.

Voorafgaand aan de stem van schadewijk vindt een korte wijkraadsvergadering plaats. Op de facebookpagina https://www.facebook.com/groups/destemvanschadewijk/ is meer informatie te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant