Archieffoto.
Archieffoto. Foto: Aileen van Tilburg

Wie worden de nieuwe Prins en Adjudant van Krullendonk?

Carnaval 1.093 keer gelezen

HEESCH | De opening van het nieuwe carnavalsseizoen staat alweer voor de deur: het 11-11 bal in Krullendonk op zaterdagavond 11 november. Ook dit jaar zal in de Pas weer alles uit de kast worden gehaald voor een spectaculaire en verrassende prinsonthulling.

Op zaterdagavond 11 november worden Prins Porcus XLVII en zijn Adjudant onthuld en wordt bekend wie het komende carnavalsseizoen voorgaan in Heesch.
Uiteraard zal ook dit jaar middels hints duidelijk gemaakt worden wie de Prins en Adjudant zijn. Deze hints vindt men de komende tijd op www.krullendonk.nl en de Facebookpagina van Stichting Carnavalsviering Heesch. Daarnaast zal dit jaar de raad van 11 naast de gebruikelijke 11 hints van Stichting Carnaval Heesch hints ook weggeven.

Jeugdprins en Adjudant
Niet alleen Prins Porcus XLVII en zijn Adjudant zullen op deze avond bekend worden gemaakt. Om 18.30 uur start de avond die uiteindelijk leidt tot de onthulling van Jeugdprins Porcellus XLI en zijn Adjudant. Maar zij zullen niet onthuld worden voordat diverse teams de strijd aan zijn gegaan in de welbekende 'Porcellus Battle'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant