Flames of Chaos. Foto: Fred Nijs.
Flames of Chaos. Foto: Fred Nijs.

Vuurshow opent Halloweenweekend in Osse centrum

Centrum 1.088 keer gelezen

OSS | Voor volwassenen is er van donderdag 26 tot en met zaterdag 28 oktober in de avonduren geen ontkomen aan; het Osse centrum verandert in een spookcentrum tijdens Halloween. Na een herfstvakantie vol zeer geslaagde Halloween kinderactiviteiten gaat donderdagavond het Halloweenweekend voor volwassenen van start.

Tijdens de koopavond op donderdag 26 oktober zullen vanaf 18.00 uur heksen bloedrode soep uitdelen en vreemde dansgroepen het publiek betoveren. In de restaurants worden speciale Halloweenmenu's geserveerd. Madame Fatula en haar bokkenrijderskar zullen om 18.30 uur en 19.30 uur het centrum in haar greep nemen. Om 20.00 uur zal Madame Fatula met de sensationele vuurshow op de Heuvel Halloween openen. Donderdag, vrijdag en zaterdag lopen 's avonds angstaanjagende figuren in de 'scary zone' van het centrum.

Photobooth
Vrijdagavond staat er op de heuvel een Death row photobooth, waar schrikbarende foto's kunnen worden gemaakt. Aan het Walplein opent om 20.00 uur het Scary doolhof. Bezoekers worden opgewacht door een moordlustige geestelijke in een huiveringwekkend labyrint vol onbestemde paden. Een behekste bruid dwaalt huilend door het doolhof. Ineens doemen ze van alle kanten op en net op het moment dat er geen uitweg meer lijkt…

Tour
De Heksen & zombietour staat voor dezelfde avond gepland. Deze start om 22.00 uur met de verkoop van de scare-card in de Peperstraat 12. Aan de tour doen vijf cafés mee.

Walplein Spookplein
Zaterdagavond 28 oktober vanaf 20.00 uur zal het Walplein veranderen in een spookplein. Met onder meer een spookhuis, waarzegger, blikgooien, suikerspinnen en een Scary doolhof met tot leven gekomen zombies en geesten.

Een gruwelijk diner
Diezelfde avond vindt het Walking dead dinner plaats. Deze culinaire reis trekt neemt de deelnemers mee in de donkere geschiedenis van het Osse centrum. Een avondvullend programma met een spannend verhaal, scare actors, spelelementen en veel beleving. Zes deelnemende restaurants serveren gruwelijk lekkere hapjes en drankjes.

Pumpkin-doolhof
De Halloween familiedag staat zondag 29 oktober gepland. Op de Wal is dan een Pumpkin-doolhof ingericht voor kinderen tot 12 jaar met lekkere suikerspinnen en blikgooien. Door het centrum staan overal lieve griezels en kinderen mogen op de foto met het Halloween-Osje. Ook dit jaar is er weer een Trick-or-treat route.

Aanmelden
Wil je meedoen? Meld je snel aan via de website www.centrummanagementoss.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant