De videoclip Thriller van Michael Jackson zal tot leven komen op 28 oktober.
De videoclip Thriller van Michael Jackson zal tot leven komen op 28 oktober.

Dansen op enge plaatjes tijdens Sweaty Disco Thriller Night

Kunst en cultuur 509 keer gelezen

OSS | Tijdens de Sweaty Disco Thriller Night in de Groene Engel kan gedanst worden op enge plaatjes uit de jaren tachtig en negentig. Op zaterdag 28 oktober komt dan ook de meest iconische videoclip uit de popgeschiedenis tot leven; Thriller van Michael Jackson.

De Sweaty DJ's brengen je terug naar de jaren tachtig en negentig met hits van Madonna, Snap, The Prodigy en natuurlijk Michael Jackson. Zijn videoclip staat bekend als een van de meest legendarische clips aller tijden, waarbij een leuke date verandert in een zombie.

Eng randje
De Sweaty DJ's draaien hits waar de energie vanaf spat. Ook zul je veel fitness en spandex tegenkomen die avond, ditmaal met een eng randje vanwege Halloween.

Grimeurs
De zaal wordt omgetoverd tot een spookhuis en grimeurs staan klaar om het publiek ook binnen het Halloweenthema te laten passen, als men dat niet al thuis gedaan heeft want de dj's roepen iedereen op om verkleed te komen.

Prijs voor beste outfit
Er wordt zelfs een prijs weggegeven aan degene met de beste outfit. Zo kun je een een grafzerk voor twee personen op een begraafplaats in de buurt winnen.

Angstzweet
De sweaty DJ's zorgen voor (angst)zweet op de dansvloer. De Sweaty Disco Thriller Night is van 22.00-03.00 uur. Kijk voor meer info en tickets op www.groene-engel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant