HaarUniek is gevestigd in Plein Zwanenberg. (Foto: Wim Roefs)
HaarUniek is gevestigd in Plein Zwanenberg. (Foto: Wim Roefs) Foto: Birgit Barten

HaarUniek in Oss biedt aandacht, tijd en vakmanschap bij haarverlies

Zakelijk 720 keer gelezen

OSS | Wanneer u uw haar gaat verliezen is dat niet zomaar iets. Haar is een belangrijk deel van ons uiterlijk. Je haar verliezen, door welke oorzaak ook, is zeer aangrijpend. Het dragen van een haarwerk is over het algemeen geen keuze, maar noodzaak om je beter en zekerder te voelen. Goede en deskundige begeleiding over haarwerken is dan ook een must, hetgeen bij HaarUniek vanzelfsprekend is. Bij Corné Vos van HaarUniek vindt u een luisterend oor, professionele begeleiding en persoonlijke aandacht.

Iedereen mag het weten, niemand mag het zien. HaarUniek streeft voor alle klanten naar een resultaat dat niet van echt te onderscheiden is. Voor elke vorm van kaalheid heeft HaarUniek een passende oplossing, of uw haarverlies nu ontstaan is door alopecia, chemotherapie of bestraling. Ook bieden zij oplossingen voor dun haar. Zowel voor mannen, vrouwen als kinderen.

Locatie
HaarUniek is gevestigd in Plein Zwanenberg, het gezondheidscentrum voor Oss en omgeving. Een fijn gebouw waarin mensen de mogelijkheid hebben om direct na hun gesprek bij de specialist van ziekenhuis Bernhoven bij HaarUniek binnen te lopen. Hierdoor wordt de drempel voor mensen die een haarwerk nodig hebben lager wat meteen al veel onzekerheid weg zal nemen. Het allerbelangrijkste wat HaarUniek haar klanten wil bieden is aandacht, tijd en vakmanschap.

Gesprek aanvragen
Een vrijblijvend informatiegesprek aanvragen kan via e-mailadres info@haaruniek.nl of bel naar telefoonnummer (06) 46 07 62 16. Neem voor meer informatie ook een kijkje op de website www.haaruniek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant