Gezelligheid bij De Nieuwe Wereld.
Gezelligheid bij De Nieuwe Wereld.

De Nieuwe Wereld viert vierde verjaardag

Zakelijk 467 keer gelezen

OSS | Eet- & Drinkcafe De Nieuwe Wereld bestaat vier jaar en dat gaan ze vrijdag 10 november vieren. Met live muziek van het duo Pastinakel, een gratis welkomstdrankje, hapjes, feestelijke aankleding en een hoop gezelligheid.

Al sinds de opening houdt De Nieuwe Wereld zich bezig met evenementen zoals Speakers' Corner, Pause, Girls Night Out maar ze doet bijvoorbeeld ook mee aan de Osse Popronde. "Bij De Nieuwe Wereld houden we wel van een feest. Daarom vonden wij het een goed idee om onze verjaardag nu voor het eerst 'echt' te vieren. Sinds kort bieden wij onze gasten de mogelijkheid ook zélf een feestje te geven. Dus willen we ook wel laten zien wat we allemaal in huis hebben", aldus Tim Bossers, bedrijfsleider van De Nieuwe Wereld.

Verrassen
Of het nu een jubileum, personeelsfeest, verjaardag, babyshower of ander feestelijk moment is: De Nieuwe Wereld hangt de slingers alvast op. Specialisten Lonne en Maarten verrassen gasten graag. Champagne en oesters? Een uitdagende bierclinic? Of een leuke Gin & Tonic-workshop? Volgens het duo kan het bij DNW allemaal. "Compleet ontzorgen: dát is wat we doen. En indien gewenst, regelen we ook de aankleding van het feestje. Maatwerk op niveau!"
Lees er alles over op de website https://dnw-oss.nl/feestje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant