5D: MOSA'14 maakt geen fout, zesde nederlaag voor SBV

Voetbal 1.614 keer gelezen

OIJEN | MOSA'14 is door de 1-0 winst op RKVSC koplopers OSC'45 en Ravenstein tot op een punt genaderd.

De Oijenaren kwamen na een half uur op voorsprong via een eigen doelpunt uit een corner. De 1-0 was ook de ruststand. In de tweede helft kreeg MOSA'14 kansen op de 2-0, maar gescoord werd er niet meer. In de slotfase was het billen knijpen voor MOSA'14. Doelman Stijn Liefkens redde knap op een vrije trap en in de laatste minuut had hij geluk dat de paal een doelpunt voorkwam.

SBV verliest opnieuw
SBV kent een nog niet al te gelukkig seizoen. Heerewaarden was met 0-3 te sterk en dat betekende alweer de zesde nederlaag in zeven duels van de Harenaren. "De nederlaag was niet terecht", aldus trainer John Putters. "We wilden voetballen, maar we creëerden te weinig kansen. Heerewaarden speelde alleen maar de lange bal. Tien minuten voor tijd maken ze 0-2 en 0-3. Helaas, we hadden meer verdiend."