Curling in het Osse centrum.
Curling in het Osse centrum.

Inschrijving voor Winterland Curling Competitie gestart; maak kans op gratis deelname

Algemeen 696 keer gelezen


OSS | De inschrijving voor de Winterland Curling Competitie is gestart. De competitie zal starten met poulewedstrijden vanaf 11 december. Op zaterdag 6 januari is de finale-avond met entertainment. 
De wedstrijden worden gespeeld tussen 19.30 en 23.00 uur. In de competitie strijden vriendengroepen, sportclubs, sponsoren en andere groepen om de felbegeerde Winterland curlingbokaal. Daarnaast is er een prijzenpot van 450 euro beschikbaar.

Op vrijdag 8 december zullen de poules live worden getrokken onder toeziend oog van notaris Mr. Odette Grundeken. Op deze avond kunnen de teams zich voorstellen en alvast oefenen op de curling-banen.

Inschrijven
Inschrijven kan via www.winterland-oss.nl. "Je mag daarbij een teamtune insturen die gebruikt gaat worden bij de teampresentatie en uiteraard als jullie winnen, maar je hoeft deze niet per se te hebben", aldus Joris Teulings, voorzitter Winterland Oss. Deelname is op basis van volgorde van inschrijving.

Maak kans op gratis deelname
Speciaal met Kliknieuws / Weekblad Regio Oss stellen we drie teams beschikbaar voor gratis deelname. Stuur je meest originele teamnaam naar curling@winterland-oss.nl. Je ontvangt een vouchercode waarmee je de inschrijving van je team kunt bevestigen.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant