Najaarsproeverij bij slagerij en traiteur Arie Zeegers.
Najaarsproeverij bij slagerij en traiteur Arie Zeegers.

Najaarsproeverij bij slagerij en traiteur Arie Zeegers

Zakelijk 904 keer gelezen

OSS | Het is op zaterdag 25 november weer zover: de proeverij bij slagerij en traiteur Arie Zeegers in winkelcentrum Ussen. Zoals elk jaar laten zij weer een selectie van de mooiste wijnen met passende hapjes en gerechtjes proeven.

Er komen wijnkenners die de klanten bijstaan om de beste wijnen bij het feestdiner te kiezen en natuurlijk ook vragen te beantwoorden over wijn. Nieuw dit jaar is de wijnkaart waarop u beknopte informatie over elke wijn vindt en waarmee u een goede leidraad hebt voor de juiste keuze voor uw diner.

Heerlijke hapjes
Verder zullen er vanuit de keuken van slagerij Arie Zeegers heerlijke hapjes geserveerd worden, zodat u alvast ideeën voor uw Sinterklaas-, kerst- of nieuwjaarsdiner op kunt doen. Denk dan bijvoorbeeld aan hertencarpaccio, heerlijk gevulde lamsrack en een combinatie van witte en bruine chocolade bavarois.

Technieken
Zij zullen wanneer u het wenst ook dieper ingaan op bereidingstijden en technieken. Ook wanneer u liever niet zelf kookt, maar toch in uw eigen huiselijke ambiance wilt vertoeven tijdens de feestdagen, kunnen zij dat voor u invullen. Met natuurlijk weer een keur van specialiteiten die zij voor u bereiden, zodat u het tijdens het diner alleen maar hoeft te verwarmen en uitserveren.

Nieuwsgierig?
Vraag de medewerkers naar de mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Laat Slagerij Arie Zeegers u 25 november vanaf 12.00 uur inspireren voor uw feestelijke en smaakvolle diners de komende decembermaand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant