Dennis Zeegers
Dennis Zeegers

'In volle verwachting wat december weer gaat brengen'

Zakelijk 829 keer gelezen

'November, de dagen worden korter en de nachten langer. Het gaat weer langzaam richting de feestmaand. Overal in de stad is de feestverlichting aangebracht en ziet het er weer gezellig uit.

Voor ons betekent dit dat de drukke tijd er weer aankomt. We beginnen natuurlijk traditiegetrouw met onze najaarsproeverij op zaterdag 25 november waar we onze nieuwe kerstbestellijst presenteren en waarop we heerlijke wijnen met bijpassende gerechtjes laten proeven. We adviseren u dan ook graag voor de juiste keuze voor uw sinterklaas- of kerstmenu en brengen u op de hoogte van nieuwe bereidingswijzen en specialiteiten die uw feestdiner tot een succes kunnen maken. Wij zijn deze gehele dag geopend, maar beginnen vanaf 12.00 uur met de proeverij en iedereen is van harte welkom. Nieuw dit jaar is onze wijnkaart, waarop beknopt uitgelegd wordt wat voor wijn het is en bij welk soort moment of gerecht deze het beste past. Als u op deze dag wijn koopt, of bestelt krijgt u op alle wijnen 10 procent korting.
Ook Sinterklaas is alweer in het land, dus we kunnen ons gaan opmaken voor het eerste feest in december. Traditiegetrouw is dit het feest van de fondue en gourmet. Ook dit jaar hebben we weer mooie pakketten voor u samengesteld, al dan niet uitgebreid met sauzen, salades, brood en kruidenboter. Voor de barbecueliefhebbers zijn er mooie specialiteiten voor uw winterbarbecue. Zoals onze Dubbel Best runderlende. Deze koeien hebben een rijke marmering en worden na de slacht een paar weken tot op het bot gerijpt voor een nog betere kwaliteitsbeleving en een volle smaak. En ook belangrijk van boer tot bord honderd procent Nederlands. Zo ziet u, de voorbereidingen zijn alweer in volle gang. We zijn in volle verwachting wat de decembermaand weer gaat brengen. Tot ziens op winkelcentrum Ussen.'

Dennis Zeegers, Slagerij Arie Zeegers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant