Kenny B komt naar de Groene Engel.
Kenny B komt naar de Groene Engel.

Kenny B bouwt een feestje in de Groene Engel (maak kans op gratis kaarten)

Algemeen 612 keer gelezen

OSS | Zanger Kenny B staat komende vrijdag met zijn band in de Groene Engel. De Surinaamse zanger brak door met zijn hit 'Parijs' en tourt door het land. Het voorprogramma wordt verzorgd door singer-songwriter Ruben Annink, die de finale haalde van 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'.

In zijn eigen land Suriname scoorde Kenny B talloze nummer 1 hits en kon hij nauwelijks meer over straat. Top Notch-baas Kees de Koning ontdekte zijn muziek op vakantie. "In Paramaribo hoorde ik bijna niets anders, uit elke auto en bar klonken zijn hits. Ik raakte geïntrigeerd van zijn invalshoeken." De platenbaas vroeg of de zanger om een aantal teksten te vertalen naar het Nederlands en van het een kwam het ander. Na vele nummer 1 hits in Suriname veroverde Kenny B Nederland in één klap met 'Parijs'. Met een gouden album en zeven platina singles op zak gaan Kenny B en zijn band de poppodia in om een feestje te bouwen. Hij brengt reggae, pop en dancehall met een positieve boodschap. De zaal opent om 20.30 uur. Meer info en kaartverkoop via www.groene-engel.nl.

Ruben Annink
Singer-songwriter Ruben Annink is een opkomende ster. De muziekstudent deed mee aan 'The Voice Kids' en jaren later stond hij in de finale van 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. Met Ali B schreef hij 'Terwijl jullie nog bij me zijn', dat ze live speelden bij DWDD en hij scoorde met de single 'Nu Of Nooit' met Jonna Fraser en Monica Geuze.

Win kaarten
Weekblad Regio Oss geeft in samenwerking met de Groene Engel twee keer twee vrijkaarten weg voor het optreden van Kenny B. Ga voor de winactie naar de Facebook-pagina van Weekblad Regio Oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant