Afbeelding

5G: Van Wanrooy (WHV): 'Dit team moet groeien, dat heeft tijd nodig'

Voetbal 828 keer gelezen

LOOSBROEK | WHV kent een wat tegenvallende start van het nieuwe seizoen. Met negen punten uit acht wedstrijden staan de mannen uit Loosbroek op een tiende plaats. Trainer Leon van Wanrooy -die bezig is aan zijn vijfde en laatste seizoen bij WHV- heeft er vertrouwen in dat zijn team gaat groeien de rest van het seizoen. "Er is een nieuwe periode ingegaan en daarin willen we goed van start gaan."

Afgelopen zondag speelde WHV een doelpuntrijke wedstrijd tegen Astrantia: 4-4. "We doen in deze competitie voor niemand onder, maar het wil nog niet echt lukken. Ook tegen Astrantia zien we dat we een gedeelte van de wedstrijd heer en meester waren, maar dat we te makkelijk goals tegen krijgen. Zo is het eigenlijk alle wedstrijden geweest. Het loopt wel, maar niet een hele wedstrijd lang. We moeten ook niet vergeten dat er afgelopen zomer vier ervaren spelers zijn vertrokken. Dit team moet groeien, dat heeft tijd nodig."

Ruwaard
Tegenstander komende zondag in Loosbroek is sv Ruwaard. De Ossenaren staan dertiende met twee punten. "We moeten zondag gewoon winnen. Maar als WHV kunnen we niet zeggen dat we zomaar even drie punten gaan pakken, daar moeten we hard voor werken. We willen dit seizoen stijgen naar een plekje bij de eerste vijf. En we richten ons nu op deze periode. Met wedstrijden tegen Ruwaard en VCO willen we zes punten pakken om goed te beginnen. Dan neemt het vertrouwen toe bij de jongens."

Vijfde klasse G:
1. Estria 8-24
2. Gassel 8-18
3. Toxandria 8-17
4. Odiliapeel 8-16
5. VIOS'38 8-16
6. De Zwaluw 8-15
7. GVV'57 8-12
8. SCV'58 8-11
9. Astrantia 8-11
10. WHV 8-9
11. SC St. Hubert 8-4
12. VCO 8-2
13. Ruwaard 8-2
14. De Willy's 8-1

WHV - Ruwaard
Toxandria - Estria
De Zwaluw - Astrantia
GVV'57 - SCV'58
SC St. Hubert - VIOS'38
De Willy's - VCO
Odiliapeel - Gassel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant