De Verenigde Spelers speelt 'Beau Rivage'
De Verenigde Spelers speelt 'Beau Rivage'

De Verenigde Spelers speelt 'Beau Rivage'

Algemeen 220 keer gelezen

OSS | Toneelvereniging De Verenigde Spelers speelt vandaag (woensdag 22) en donderdag 23 november om 20.00 uur de voorstelling 'Beau Rivage' in de Groene Engel in Oss. Auteur van het stuk is George Batson, de regie is handen van Peter van Aar en Dorette Ploegmakers. De entree is 8,50 euro.

Beau Rivage speelt zich af op één der grootste en laatste suikerplantages in het steeds verder industrialiserend oliegebied van Louisiana. Het wettelijk beheer van het oude familiebezit is in handen van grootmoeder Colby. Zij lijdt echter aan ernstige geheugenstoornissen en wordt daarom waargenomen door de strenge, waakzame Harriet. Zij bemoedert haar neef Gerald, de tweelingbroer van Owen die onlangs door verdrinkingsdood om het leven is gekomen. Dan komt tante Cora met haar oude vehikel even over uit de stad, omdat zij vernam dat Myra, de vrouw van Owen, weer voor het eerst na het ongeval zou terugkeren. Maar dan vinden er een reeks 'verdachte ongelukken' plaats. En telkens wordt er een klein, sinister popje gevonden, doorstoken met een naald. De bijgelovige arbeiders op de plantage en Harriet, die hun bijgeloof deelt, zijn hun leven niet meer zeker. Kijk voor meer informatie op de website www.deverenigdespelers.nl.

Jubileum
Toneelvereniging De Verenigde Spelers viert haar 75-jarig jubileum in 2019. Zij speelt dan opnieuw haar eerste toneelstuk dat in 1944 op de planken werd gezet: 'De Spooktrein'. De spelers zullen het publiek mee terug in de tijd nemen naar de plekken in de binnenstad van Oss waar het allemaal begon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant