Afbeelding
Foto Peter Kuijpers

Sam Wassenberg: 'Wij winnen van niemand zomaar even'

Voetbal 538 keer gelezen

UDEN| UDI'19/CSU speelt zondag bij hekkensluiter Woezik. De Parkzichters krijgen daarmee een goede kans om weer eens zege te boeken, zo lijkt het tenminste. Spits Sam Wassenberg: "Dat ga ik niet zeggen want wij zitten niet in de situatie dat wij zomaar even een wedstrijd makkelijk winnen. Ook zondag zullen we er voor moeten werken."

Echt lekker gaat het dit jaar niet bij UDI'19 maar er gloort hoop aan de horizon. Wassenberg: "We zijn weer een weekje verder en daardoor per saldo als groep ook weer wat 'fitter'. Ik ben bijvoorbeeld blij dat Roald van Hout er weer bij is, ik voel echt een klik met hem." De Udenaren speelden vorige week een sterke eerste helft tegen EHC maar moesten toch toezien dat het duel op 1-1 finishte. Trainer Bert Ruijsch: "Toch was vooral het eerste half uur het beste wat we dit seizoen hebben laten zien. We hadden echter nog niet allemaal de noodzakelijke inhoud, wat logisch is omdat er een paar terugkomen van lange absentie." 

Winnen
Als er zondag verloren wordt van Woezik dan komt de rode streep ineens erg dichtbij. Waarschijnlijk is Rinke Pennings weer terug zodat de groep van Ruijsch zoetjes aan completer is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant