JVC Cuijk won van HSC'21. (Foto: Henk Straatman)
JVC Cuijk won van HSC'21. (Foto: Henk Straatman)

JVC Cuijk boekte goede overwinning: 'Dit team verdient meer toeschouwers'

Voetbal 677 keer gelezen

CUIJK | Derdedivisionist JVC Cuijk is het dipje met nederlagen tegen OFC en De Meern te boven gekomen.  De ploeg van trainer Ruud Kaiser boekte zondag een uitstekende overwinning op HSC'21 uit Haaksbergen. De Cuijkse regioformatie had daar slechts een kwartiertje voor nodig.

Op De Groenendijkse Kampen leidde JVC Cuijk na veertien minuten met 2-0 door treffers van achtereenvolgens Jordy van der Laan en Boy Visser. "We zijn in de resterende vijf kwartieren nul keer in gevaar gekomen", zegt trainer Ruud Kaiser, die zijn ploeg maar een verwijt maakte. "We zijn te slordig in de afwerking geweest. We hadden hier met 3 of 4-0 kunnen winnen maar dat hebben we verzuimd."

'Keurig vierde'
Kaisers JVC Cuijk maakte een goede start met tien punten uit vier wedstrijden maar kreeg te maken met een inzinking. "We verloren thuis met 0-3 van het sterke OFC en een week later gingen we ongelukkig onderuit in De Meern. Met het gelijkspel tegen Blauw Geel'38 en de fantastische 3-3 tegen Jong Vitesse zijn we overeind gekrabbeld.  Daar kwam vandaag dan de overwinning op HSC'21 bij. We zijn keurig vierde, en we staan er prima voor. We hebben een jonge ploeg met veel jongens uit de streek. Vandaag stonden er zeven of acht spelers uit Cuijk en omgeving binnen de lijnen", aldus de trainer die vindt dat zijn team meer steun verdient. "Jarenlang kregen we te horen dat het publiek niet zat te wachten op dure jongens van buitenaf. Nu doen we het met overwegend spelers uit de streek, en blijft de belangstelling tegenvallen. Dit team verdient echt meer toeschouwers."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant