Beeld uit Woezik - UDI'19 (Foto: Ronny Raymakers)
Beeld uit Woezik - UDI'19 (Foto: Ronny Raymakers)

UDI'19 zondag naar Beek (G), trainers kunnen zich nog melden voor job

Voetbal 439 keer gelezen

UDEN| Veel mensen vinden het gezeur maar de feiten liegen er niet om. UDI'19 heeft veel last gehad dit seizoen van blessures en de selectie kan dat simpelweg niet opvangen. Nu zijn er ondertussen weer een paar belangrijke spelers terug vanuit de ziekenboeg en zie daar: het gaat alweer een stuk beter. Het is nu eenmaal zo dat de kwaliteit op het veld bepaalt hoe een duel gaat verlopen. Zondag spelen de Udenaren bij BVC'12 in Beek, Gelderland.

In grote lijnen. UDI'19 deed het zondag tactisch sterk in Woezik. Nu kun je zeggen dat de hekkensluiter uit Wijchen misschien niet zo sterk is maar het is misschien ook weleens goed om de credits aan de Parkzichters te geven. De gastheren werden uit elkaar getrokken door het enorm beweeglijke UDI'19 dat met twee snelle aanvallers en een loopsterk middenveld Woezik van het kastje naar de muur tikte. Het is dat er in de eindfase van aanvallen nog slechte keuzes werden gemaakt anders had de score verder kunnen oplopen dan de 0-2 die halverwege op het bord prijkte. Vooral de terugkeer van Roald van Hout is 'key' voor de Udenaren. Van Hout: "Het was erg frustrerend om zo lang geblesseerd te zijn maar we hebben ons netjes aan de tijd gehouden die er staat voor een scheurtje in de spier. Ik ben nu weer helemaal fit maar conditioneel nog niet top." Toch maakte hij al nadrukkelijk het verschil, zaak is nu om dit door te trekken. Aanstaande zondag staat er in Beek een uitduel bij BVC'12 op de rol. Niet Beek in Limburg maar het dorp achter Nijmegen. Normaal gezien moet dit weer een zege opleveren voor de Udenaren maar BVC'12 verraste zaterdagavond vriend en vijand door met 1-2 bij Gemert te winnen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Trainers kunnen zich melden bij TC van UDI'19
Achter de schermen is men in Uden bezig om de vacature van hoofdtrainer opnieuw in te vullen. Bert Ruijsch heeft immers aangegeven niet meer verder te willen aan het einde van dit lopende seizoen. Trainers met interesse, en de benodigde papieren, kunnen zich nog altijd melden bij Fred Smies die namens de commissie ook in het hoofdbestuur zitting heeft. Tel.: 06-23704125

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant