Astrantia - SC St. Hubert 3-2. (Foto: Marieke Lemmen)

5G: Ruwaard-trainer woedend op scheidsrechter, Astrantia wint van SC St. Hubert

Voetbal 2.787 keer gelezen

OSS | De Zwaluw heeft op bezoek bij Ruwaard met 3-6 gewonnen. Ger Romeijnders, trainer van de Ossenaren, was na afloop woedend op de scheidsrechter. "Ik heb in mijn loopbaan veel meegemaakt, maar dit nog nooit. Een jongen van 18 jaar was erop uit om de hele wedstrijd tegen ons te fluiten."

De gasten uit Oeffelt kwamen op voorsprong door Stan Geurts, maar nog voor rust werd het 1-1. "We krijgen vervolgens een onterechte penalty tegen (gescoord door Willem van Haren, red), maar ook de rest van de wedstrijd bleef de scheidsrechter tegen ons fluiten. In- en intriest. De Zwaluw was echt geen geweldige ploeg, maar tegen twaalf man konden we niet voetballen vandaag." Bij De Zwaluw maakten Van Haren (twee), Merijn Elbers en Youri Geurts het zestal vol. Bij Ruwaard scoorden Brian Heurkens, Sonny van Reijswoud en Ricky van Bussel.

Astrantia - SC St. Hubert 3-2
Op een koude zondagmiddag heeft Astrantia de overwinning en daarmee drie zwaarbevochten punten in Middelaar gehouden. SC St. Hubert werd met 3-2 verslagen. Dennis Simons opende de score op een assist van Willem Kroon, door de bal van randje zestien onder de keeper door te schuiven. Jos Lemmen verdubbelde de marge doordat de keeper zijn vrije trap verkeerd inschatte en onder de bal doorging. Na rust scoorde spits Thijn Fransman de 3-0 op een steekbal van Hans Kroon en leek de wedstrijd beslist. SC St. Hubert rechtte echter de rug en scoorde twee keer waardoor de spanning terug was in de wedstrijd. Tussendoor werd de 4-1 van Kroon wegens vermeend buitenspel afgekeurd. St. Hubert had nog een aantal goede en één levensgrote kans, maar 3-2 bleef de eindstand.