Marc van Rooij en Raoul Vos.
Marc van Rooij en Raoul Vos.

Weservit biedt gratis quickscan aan bij bedrijven om ze te wijzen op de risico's

Zakelijk 1.029 keer gelezen

NULAND | Denkt u als ondernemer dat de IT bij uw bedrijf goed geregeld is? Vaak is dat niet het geval, zo merken Geffenaren Marc van Rooij en Raoul Vos. Met hun bedrijf Weservit Internet & IT Solutions bieden ze een gratis en vrijblijvende quickscan aan bij bedrijven om ze te wijzen op de risico's.

Uit ervaring weten de neven uit Geffen dat niet goed beveiligde IT voor een hoop problemen kan zorgen. "We hebben meegemaakt dat een ondernemer op vakantie was en er bij thuiskomst achter kwam dat de hele back-up was verdwenen. Veel bedrijven werken nog op de oude manier met bijvoorbeeld een server op kantoor. Ze denken dat het nog goed draait en er wordt niet meer naar omgekeken. Als het dan fout gaat, is dat erg schrikken." Vraag de vrijblijvende quickscan aan op www.
weservit.nl/quickscan of via (073) 203 21 00. "We gaan bij bedrijven langs en brengen de beveiliging en risico's in kaart. Ons advies is gratis en op maat en bestaat uit moderne oplossingen die meer zekerheid bieden en vaak ook nog voordeliger zijn. Vervolgens kunnen ze ervoor kiezen om met ons in zee te gaan. Van het repareren van computers, installeren van software tot heel de ICT uit handen nemen. We luisteren naar de wensen van de klant en willen ze verder helpen." Voor particulieren is er www.snellereparatie. Als er problemen zijn met het computersysteem, kunnen mensen terecht bij Weservit Automatisering. Binnen 24 uur wordt er een diagnose gesteld en binnen 48 uur is een eventuele reparatie uitgevoerd. Het gaat goed met het bedrijf aan de Rijksweg 55B. Zo is afgelopen jaar het bedrijf Orange Lemon B.V. overgenomen, is het team uitgebreid met een medewerker die zich richt op marketing/sales en is www.weservit.nl volledig vernieuwd. De neven willen in 2018 de groei van afgelopen jaar voortzetten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant