De Bakkers Lamers.
De Bakkers Lamers.

'We doen nooit concessies aan de kwaliteit van producten'

Zakelijk 444 keer gelezen

'Het afgelopen half jaar is de prijs van roomboter met meer dan 80 procent gestegen. Zo ook de prijs van slagroom en eieren. Deze prijsstijgingen hebben een enorme impact op de hele bakkerijbranche. Het is dan aan de ondernemer/bakker de keuze hoe hiermee om te gaan.

De prijzen aanpassen en vragen wat ervoor nodig is, met het gevaar dat de verkoop zal teruglopen door de hogere prijzen. Of op zoek gaan naar alternatieven. En dan bedoel ik imitatieslagroom, imitatieroomboter en ga zo maar door. Ik word dan ook weleens door collega's gebeld die het een en ander hebben uitgeprobeerd en mij vertellen dat je het bijna niet proeft. Nou, wij proeven het wel en onze klanten ook! Daarbij vinden wij dat we voor 100 procent achter ons product moeten staan. Met minderwaardige grondstoffen kunnen wij dit niet. Voor ons is de keuze dan ook niet moeilijk en blijven wij met de beste grondstoffen werken. Al is daar dan een prijsaanpassing voor nodig. De grondgedachte van onze ouders altijd hoog in het vaandel dragend en die was: 'Nooit concessies doen aan de kwaliteit, dat is het begin van het einde!' Wij wensen u heerlijke feestdagen!'

Harm Lamers,
de bakkers Lamers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant