Jeroen Denissen.
Jeroen Denissen.

Denissen: 'Hopelijk kan De Willy's het VIOS'38 lastig genoeg maken'

Voetbal 481 keer gelezen

BEUGEN | De Willy's tegen VIOS'38 wordt komende zondag in Beugen gespeeld. De clubs hebben dit onderling afgesproken zodat De Willy's de laatste wedstrijd voor de fusie met SC St. Hubert voor eigen publiek mag spelen. De Willy's-trainer Jeroen Denissen is blij met de medewerking van de Beugenaren. "Het moet zondag een mooi en groot feest worden."

Denissen begon zijn carrière als hoofdtrainer bij VIOS'38. Hij promoveerde met de Beugense club en vertrok vervolgens naar De Willy's. Momenteel is hij bezig aan zijn tweede periode in Wilbertoord. "Het is voor mij een mooie ontmoeting. Als de wedstrijd zondag doorgaat, dan wacht ons een pittige klus in Beugen verwacht ik. VIOS'38 staat momenteel derde dus trainer Tom Wollenberg heeft de zaakjes goed voor elkaar momenteel. Voor ons is het één van de vele pittige klussen die wij als team dit seizoen mee mogen maken. In het begin was ik hoopvol gestemd voor het seizoen. Helaas hebben we in het begin al veel blessures moeten slikken, dus we spelen iedere week met een andere samenstelling." De laatste weken is de selectie weer redelijk compleet op een aantal geblesseerde spelers na. "Positief is dat de sfeer goed is. De opkomst bij trainingen is ook nog steeds goed is ondanks de resultaten."

Winst
De Willy's wil graag de tweede overwinning van het seizoen boeken. "De eerste overwinning van twee weken geleden tegen VCO was een positieve opsteker.. Dus hopelijk kunnen we dat een vervolg geven in de komende wedstrijden die ons te wachten staan. We gaan het VIOS'38 hopelijk lastig genoeg maken en wie weet kunnen we er een stuntje uithalen. Vooralsnog zal voor ons de doelstelling zijn om drie clubs onder ons te laten op de ranglijst en proberen een paar keer te stunten deze competitie tegen wie dan ook. Dan zal dit, na alle waarschijnlijkheid laatste seizoen als eigen bestaansclub, een goede prestatie zijn met deze nog 'jonge' gretige groep die graag wil en dit ook wekelijks laat zien."

Toekomst
Denissen weet nog niet waar hij volgend seizoen onder contract staat als trainer. "Wat betreft de fusie wel/niet doorgaat is er momenteel voor mij nog geen duidelijkheid voor komend seizoen als trainer. Hier is nog niks over besproken naar mij toe in ieder geval. Ik wacht het momenteel rustig af."

Vijfde klasse G:
1. Estria 9-27
2. Gassel 9-21
3. VIOS'38 9-19
4. De Zwaluw 9-18
5. Toxandria 9-17
6. Odiliapeel 9-16
7. Astrantia 9-14
8. GVV'57 9-13
9. SCV'58 9-12
10. WHV 9-12
11. De Willy's 9-4
12. SC St. Hubert 10-4
13. VCO 9-2
14. Ruwaard 10-2

SC St. Hubert - Ruwaard
GVV'57 - Odiliapeel
De Zwaluw - SCV'58
VCO - Estria
Toxandria - Astrantia
De Willy's - VIOS'38
WHV - Gassel


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant