Afbeelding

Springkussen Festival in sporthallen van De Rusheuvel

Algemeen 935 keer gelezen

OSS | Het Springkussen Festival vindt plaats tussen 27 en 30 december in De Rusheuvel in Oss. Kinderen tot en met 12 jaar oud kunnen gebruikmaken van een ruimte van 1.750 vierkante meter gevuld met springkussens. Beide sporthallen van De Rusheuvel worden ingericht met springkussens. Een hal voor de oudere kinderen en een hal voor de jongste kinderen.

Naast springen kunnen kinderen onder andere geschminkt worden, dansen met een dj of hun favoriete televisiehelden ontmoeten. Ouders kunnen natuurlijk met de kinderen mee springen, maar ook even uitrusten in de horeca van De Rusheuvel of gebruikmaken van de vele zitruimtes. Entree in de voorverkoop is 6 euro per kind en ouders krijgen gratis toegang. Een smulkaartje, die bestaat uit een mandarijn, snoepzakje, pakje wicky en een zakje chips kost in de voorverkoop 4 euro. Meer informatie is beschikbaar op www.springkussen-festival.nl.

Maak kans op gratis deelname
Kun je wel een financiële meevaller gebruiken in deze dure maand en wil je graag met je kind(eren) naar het Springkussen Festival. Stuur een leuke motivatie naar info@springkussen-festival.nl en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Onder de leukste inzendingen verdeeld de organisatie een geheel verzorgd kinderfeestje voor je zoon/dochter met tien vriendjes/vriendinnetjes inclusief smulkaart, frietjes, ranja, entreetickets. Ook zijn er vijf entreetickets voor je zoon(s)/dochter(s).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant