Trainer Antwan van Rijn van SDDL. (Foto: Peter Kuijpers)
Trainer Antwan van Rijn van SDDL. (Foto: Peter Kuijpers) Foto: Peter Kuijpers

Van Rijn: 'De spelers van SDDL gaan voor elkaar door het vuur'

Voetbal 1.181 keer gelezen

DEMEN | Antwan van Rijn is ambitieus met SDDL. De Geffenaar verlengde zijn contract bij de Demense vierdeklasser omdat hij vindt dat er nog rek in de spelersgroep zit. En uiteraard omdat hij het erg naar zijn zin heeft bij de club. "In plaats van naar beneden te kijken zoals de laatste seizoenen, kunnen we nu denken aan de middenmoot of zelfs daarboven."

SDDL presteert dit seizoen uitstekend in de vierde klasse G. De Demenaren staan tweede, maar het kampioenschap is geen doel geeft Van Rijn aan. "We gaan voor een plekje bij de eerste vijf. Dan is de kans groot dat we nacompetitie mogen spelen en dat zou een prachtig toetje zijn. Een leuke ervaring voor de spelers."

Mix
Het succes van SDDL is de goede mix van de selectie. "De spelers gaan voor elkaar door het vuur. Er staat een hecht team op het veld, het is absoluut geen loshangend geheel. Deze jongens drinken na de training gezamenlijk nog een pilsje, de sfeer is goed. Als er jeugdspelers bijkomen, dan worden die perfect opgevangen. Er staat een mooie mix van ervaren spelers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend en talentvolle jongens. En uiteraard een aantal spelers zoals Ties en Daan Klievink en Jeroen Zegers die individueel het verschil kunnen maken." Hij vervolgt: "Ik denk dat we met deze groep nog wel kunnen groeien. Het is belangrijk om stabiel te blijven en het lijkt erop dat we daar in slagen."

Vierde klasse G:
1. Constantia 9-22
2. SDDL 10-21
3. Herpinia 9-20
4. SES 10-19
5. Achilles Reek 10-19
6. Juliana Mill 10-19
7. Ulysses 9-18
8. Achates 9-14
9. DSV 10-13
10. SV Milsbeek 9-10
11. SIOL 10-8
12. HBV 9-5
13. Heijen 9-2
14. OKSV 9-0

14.15 uur:
SDDL - Herpinia
SIOL - Achilles Reek
Ulysses - Achates
Constantia - SES
HBV - DSV
Juliana Mill - SV Milsbeek
Heijen - OKSV
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant