Dennis Zeegers
Dennis Zeegers

'Ons doel is dat iedereen tevreden aan kerstdiner zit'

Zakelijk 500 keer gelezen

'Alles is weer in volle gang voor onze drukste dagen van het jaar, het kerstfeest. De week voor ons dat we op ons volle kunnen moeten presteren. Elk jaar een grote uitdaging voor mij en mijn team. Na weken van voorbereiden, planningen maken, overleg plegen etc. moet het dan nu echt weer gaan gebeuren.

Wij proberen ieder jaar weer verbeteringen aan te brengen ten opzichte van voorgaande jaren. Zoals een verbeterd computer bestelprogramma, waarmee we een beter overzicht hebben van de te produceren producten. Een meer verspreid ophaalschema maken, waardoor we de wachttijden zo min mogelijk willen houden en zo verder. Zo proberen we elk jaar weer een betere service te verlenen aan de consument. Het blijft natuurlijk vooral de laatste dag voor kerst altijd druk en er zal dan altijd een lange rij wachtende mensen zijn. Dit kunnen we helaas niet helemaal tegen gaan, zoals gezegd proberen we het beter te spreiden, maar er zullen altijd bepaalde spitsmomenten zijn waarop er soms wel 80 a 90 wachtenden voor zijn. Het enige wat ik kan vragen is geduld te hebben, elk lid van mijn team doet zoveel mogelijk haar of zijn best en probeert iedereen zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Uiteindelijk hebben wij als doel dat iedereen tevreden aan het kerstdiner zit.
Altijd mooi is dat als alles opgeruimd en schoon is, we met zijn allen een borrel drinken op de goede kerstverkoop en iedereen zijn of haar verhaal heeft en dat er een algehele ontlading is dat het erop zit. Dit zijn dan de momenten dat je nog trotser op je team bent dan normaal en helemaal voldaan bent.

Rest mij iedereen een geweldig en smaakvol kerstfeest te wensen en graag tot ziens in de winkel op winkelcentrum Ussen.'

Dennis Zeegers,
Slagerij Arie Zeegers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant