Albertine en Martijn Verbruggen.
Albertine en Martijn Verbruggen.

Nieuwste collecties bij Verbruggen op Osse Meubelboulevard staan klaar

Zakelijk 2.082 keer gelezen

OSS | Verbruggen keukens, slapen, wonen en accessoires is een gevestigde naam in Oss en omgeving. Het Osse bedrijf aan de Frankenweg 25-27 bestaat 35 jaar en is een specialist op meerdere vlakken. Eigenaresse Albertine Verbruggen kijkt terug op een goed 2017. "We willen graag iedereen bedanken voor het vertrouwen. Ook willen we vertellen dat we klaar zijn voor 2018 en we hopen uiteraard weer veel mensen te mogen verwelkomen."

Of het nu gaat om een keuken, een bed of accessoires: u bent bij Verbruggen keukens, slapen, wonen en accessoires aan het juiste adres. Naast een zeer uitgebreid assortiment met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, kunnen mensen er rekenen op een persoonlijk en professioneel advies. "Momenteel staan de nieuwste collecties voor onze klanten klaar. Op de afdelingen wonen, slapen en keukens is hard gewerkt om alle nieuwe modellen in de winkel te krijgen. Bij onze woonaccessoires start de sale", aldus Verbruggen. In de vernieuwde koffieruimte is iedereen welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken. Uiteraard staat er iets lekkers klaar. Tijdens de feestdagenshow staat er een kerstboom in het pand. Elke kopende klant mag een bal uit de boom trekken met daarin een mooie prijs. Zeker de moeite waard dus.

Informatie
Verbruggen keukens, slapen, wonen en accessoires is gevestigd op de Woonboulevard Oss. Bereikbaar via (0412) 62 36 98 of e-mailadres info@verbruggenoss.nl. Kijk voor meer informatie op de website www.verbruggenoss.nl. Geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, donderdag van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant