Onderzoek van de politie in de Berghemseweg. (Foto: Maickel Keijzers / Hendriks Multimedia)
Onderzoek van de politie in de Berghemseweg. (Foto: Maickel Keijzers / Hendriks Multimedia) Foto: Maickel Keijzers

Politie blijft zoeken naar bestuurder van grijs busje

112 3.049 keer gelezen

OSS | De politie is nog steeds op zoek naar de bestuurder van een grijs busje (vermoedelijk een Ford Transit) die maandag rond 00.35 uur een ongeval veroorzaakte op de Berghemseweg in Oss. Daarbij liep een 28-jarige vrouw uit Oss een zware hersenschudding en veel schaafwonden op.

De bestuurder reed met hoge snelheid op de Berghemseweg en schepte de vrouw die vuurwerk aan het opruimen was. De Osse werd tientallen meters meegesleurd en ook overreden. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en het gaat redelijk goed met haar. Na het ongeval gaf de bestuurder gas en ging er vandoor in de richting van Berghem. 

Nog een ongeval
De politie houdt er rekening mee dat het busje kort daarvoor betrokken was bij een aanrijding op de Oostwal in Oss. Een personenauto die voor het verkeerslicht stond te wachten werd van achteren aangereden door een grijs busje. Er was sprake van materiële schade, maar de bestuurder ging er vandoor in de richting van de Berghemseweg. Daar ontstond iets later dus het ongeval waarbij de Osse vrouw gewond raakte.

Oproep getuigen
Getuigen worden opgeroepen te bellen met (0900) 88 44 of anoniem via (0800) 70 00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant