Jeugdleden bij De Raauw Ossekar.
Jeugdleden bij De Raauw Ossekar.

Jonge feestvierders gezocht bij De Raauw Ossekar in Oss

Carnaval 986 keer gelezen

OSS | De Jeugdgrootvorst van De Raauw Ossekar wordt op 21 januari samen met zijn Adjudant onthuld. Zij zullen onder de naam Oskaris het jeugdcarnaval doorgaan.

Jeugdige feestvierders worden uitgedaagd om zich aan te melden als toekomstige Jeugdgrootvorst of Adjudant of als lid van de jeugdraad van elf. Ben jij tussen de 10 en 14 jaar, dan is dit misschien iets voor jou. Heb jij carnavalsbloed en ben je wel in voor een feestje? Lijkt het jou leuk om vier dagen voorop te staan bij het jeugdcarnaval in wijkcentrum de Hille, dan is Jeugdgrootvorst of Adjudant zijn een hele eer. Maar een Jeugdgrootvorst met zijn Adjudant staat nooit alleen en heeft een gevolg om zich heen. Dit gevolg bestaat ook uit jongens en meisje van 10 tot 14 jaar en mogen zich dan de jeugdraad van elf noemen. Ook deze jeugdraad gaat vier dagen mee in de polonaise samen met hun hoogheden.

Motivatie
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar e-mailadres info@raauwossekar.nl. "Vertel waarom je het leuk vindt Jeugdraadslid te zijn en natuurlijk hoe je heet, wanneer je geboren bent en waar je woont. Als je het ook tof vindt om Jeugdgrootvorst te worden, vertel dat dan ook maar meteen. Het is wel belangrijk om aan je ouders te vragen of zij dit ook goed vinden", aldus een woordvoerder van De Raauw Ossekar. Kijk voor meer informatie over de vereniging op de website www.raauwossekar.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant