Een act van Wintercircus Arlette Hanson.
Een act van Wintercircus Arlette Hanson.

Wintercircus Arlette Hanson in De Lievekamp

Algemeen 744 keer gelezen

OSS | De nieuwe show van het Wintercircus van Arlette Hanson is zondag 28 januari te zien in theater De Lievekamp. Die middag vinden er twee voorstellingen plaats in het kader van het Nationaal Theaterweekend. Het bijzondere aan deze uitvoeringen is dat de prijs van de tickets voor iedereen 10 euro bedraagt. De kaartverkoop voor beide voorstellingen is inmiddels begonnen.

Adembenemende acrobatiek, razendsnelle jongleurs en live muziek. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe theatershow 'Fraaie Fratsen' door het Wintercircus van Arlette Hanson. Een eigentijds circus met internationale topartiesten voor het hele gezin. De vrolijke en kleurrijke voorstelling wordt gezien als het Nederlandse antwoord op Cirque du Soleil. Wintercircus Arlette Hanson is al 39 jaar het grootste rondreizende theatercircus van Nederland. Er zijn 28 januari twee uitvoeringen in De Lievekamp; aanvang 12.30 uur en 16.00 uur. Toegangskaarten zijn te koop via de website www.lievekamp.nl of bel naar de Theaterkassa, (0412) 64 89 22.

Circusworkshop voor kinderen
Voorafgaande aan de eerste uitvoering van het Wintercircus vindt er zondagochtend 28 januari een circusworkshop plaats. Kinderen vanaf 6 jaar hebben dan een mogelijkheid om circuskunstjes als acrobatiek en jongleren onder de knie te krijgen. Deze workshop van zo'n uur wordt gehouden door echte circusartiesten en begint om 11.00 uur. De kosten bedragen 5 euro per kind en er is plek voor maximaal 60 kinderen. Ouders kunnen vanaf de tribune in De Lievekamp gratis naar de workshop kijken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant