'Heel Holland op z'n kop' ook in De Lievekamp te zien.
'Heel Holland op z'n kop' ook in De Lievekamp te zien.

Meezingspektakel 'Heel Holland op z'n kop' in De Lievekamp

Algemeen 439 keer gelezen

OSS | Het meezingspektakel 'Heel Holland op z'n kop' strijkt zaterdag 27 januari neer in theater De Lievekamp. Gedurende deze avond komen de grootste Hollandse Hits voorbij. De voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend. Het bijzondere aan deze avond is dat de prijs van de tickets voor iedereen 10 euro bedraagt. De kaartverkoop is al van start gegaan.

Het theater verandert in een groot meezingspektakel waarin de allergrootste Hollandse hits de revue passeren. De grote hits van onder andere Wim Sonneveld, Johnny Jordaan, André Hazes en Doe Maar komen voorbij. Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp worden ondersteund door de tienkoppige Bosco Big Band zorgen voor een waar feestje in de zaal.

Nationaal Theaterweekend
'Heel Holland op z'n kop' in De Lievekamp is een onderdeel van het Nationaal Theaterweekend. In het weekend van 27 en 28 januari hebben meer dan vijftig theaters in Nederland een speciaal programma samengesteld. Naast 'Heel Holland op z'n kop' zijn er in De Lievekamp optredens van cabaretier Bert Gabriëls, 'De Boze Heks' & 'Assepoester', 'Nico met z'n kliko' en twee voorstellingen van het Wintercircus van Arlette Hanson. Ook worden er diverse rondleidingen georganiseerd en is er een veelzijdig randprogramma. Op www.lievekamp.nl staat het volledige programma aangekondigd.

Kaartverkoop
Toegangskaarten kosten 10 euro en kunnen worden gekocht via www.lievekamp.nl of bij de Theaterkassa: (0412) 64 89 22.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant