Hans en Caroline van der Lee. (Foto: Hans van der Poel)
Hans en Caroline van der Lee. (Foto: Hans van der Poel)

Albert Frankenhuis neemt leiding van depostBode over van Hans en Caroline van der Lee

Zakelijk 3.234 keer gelezen

OSS | DepostBode heeft een nieuwe eigenaar: Albert Frankenhuis. Hij neemt het Osse bedrijf over van Hans en Caroline van der Lee. Zij blijven de komende jaren wel als participant betrokken.

Hans en Caroline van der Lee hebben depostBode met veel energie en passie opgebouwd. Het bedrijf telt inmiddels 265 medewerkers, is kerngezond en won de afgelopen jaren diverse ondernemersprijzen. De huidige eigenaren zien echter dat de markt verandert en zijn ervan overtuigd dat Albert Frankenhuis de aangewezen man is om daarop in te spelen en het bedrijf verder uit te bouwen. Het echtpaar draagt de dagelijkse leiding geleidelijk over aan de nieuwe eigenaar, maar blijven wel betrokken. Caroline voorlopig actief in het hart van de organisatie en Hans blijft vooral op commercieel gebied en projectmatig zijn meerwaarde blijven leveren.

Ondernemer en bedrijfscoach
Frankenhuis is al meer dan 30 jaar zelfstandig ondernemer. Hij heeft zo'n tien jaar een bedrijf gehad, dat hij verkocht heeft. Sindsdien is hij actief als bedrijfscoach. Daardoor heeft hij bij tal van organisaties in de keuken gekeken: van het MKB en gemeenten tot en met sociale werkplaatsen en maatschappelijke organisaties.

Aanvullende kwaliteiten
Hans en Caroline van der Lee zijn erg blij dat ze in Frankenhuis een zeer ervaren opvolger gevonden hebben: "We zien dat de markt verandert en daar moeten we zo goed mogelijk op inspelen. Hoe gezond we als bedrijf ook zijn, dat betekent dat we stappen moeten maken, met extra activiteiten en nieuwe markten. We denken dat iemand als Albert hier meer toegevoegde waarde heeft, mede dankzij zijn ruime ervaring. Wij hebben depostBode weliswaar met heel veel energie opgebouwd, maar zien dat er in de volgende fase aanvullende kwaliteiten nodig zijn."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant