Docenten Louis en Astrid.
Docenten Louis en Astrid.

Opening van dansschool Salsa L.A. bij Danscentrum Zwijsen in Oss

Algemeen 2.492 keer gelezen

OSS | Oss is weer een dansschool rijker. Na vijf succesvolle jaren in Vlijmen en twee in 's-Hertogenbosch openen de docenten Louis en Astrid van dansschool L.A. na vijf jaar hun nieuwe locatie in Oss bij Danscentrum Zwijsen.

"Natuurlijk is de locatie bij de meesten wel bekend als danslocatie en van dansfeesten. We zijn erg blij met deze super danslocatie die beschikt over meerdere zalen met mooie houten dansvloeren en een professionele uitstraling", aldus Louis en Astrid. Op maandag 15 januari om 19.30 uur openen zij de deuren en is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven van de salsa en de bachata lessen. Voor iedereen is er om 19.45 uur een gratis proefles salsa voor beginners en om 21.00 uur bachata voor beginners. Bent u verhinderd, dan is er tijdens de eerste lessen op 22 januari de gelegenheid om gratis deel te nemen aan de beginnerslessen. Van 21.00 tot 23.00 uur is er een gratis afterparty met dj.

Meer informatie
De cursussen van Salsa L.A. staan voor zien, voelen, bewegen, lachen, horen en genieten. Meer informatie op de website www.salsa-la.nl of bel naar (06) 30 33 03 32.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant