http://www.abba-tribute.nl/
http://www.abba-tribute.nl/

ABBA Tribute geeft 27 januari optreden bij Thekes

Algemeen 888 keer gelezen

HERPEN | ABBA is één van de bekendste bands aller tijden. De Zweedse groep had vele miljoenen fans over heel de wereld en verkocht meer dan tweehonderd miljoen albums. Nog steeds kennen veel mensen de enorme hits zoals 'Waterloo', 'Mamma Mia', 'Dancing Queen' en 'The winner takes it all'.

Eén ding is zeker: als je op een feestje een liedje van ABBA opzet, dan wordt er meegezongen en meegedanst. Dat weten ook de zes muzikanten van de ABBA Tribute, die in 2013 werd opgericht. Het zestal zingt uiteraard de vele hits en probeert ook de sfeer zo goed mogelijk na te bootsen. Dat doen ze onder andere met kleding en een professionele lichtshow. In de loop der jaren zijn er veel bands geweest die ABBA probeerden te 'kopiëren', maar ze haalden bij lange na niet na het niveau van de originele band. ABBA Tribute maakt wel indruk en is succesvol. Waar de tribute band ook staat, er volgt een daverend applaus van de bezoekers.

Thekes
ABBA Tribute stond al op prachtige podia en komt zaterdag 27 januari naar Café-Zaal Thekes aan het Alard van Herpenplein 9 in Herpen. De aanvang is 21.00 uur. Discotheek Van Gogh verleent muzikale medewerking deze avond. Kaarten in de voorverkoop kosten 10 euro en aan de kassa 15 euro. Meer informatie op www.thekes, de Facebookpagina ThekesHerpen of via (04186) 41 15 47.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant