Het was een geslaagde avond met een mooie opkomst laat de Dorpsraad weten.
Het was een geslaagde avond met een mooie opkomst laat de Dorpsraad weten.

Twee Raafjes van Verdiensten uitgereikt bij nieuwjaarsreceptie Dorpsraad Ravenstein

Algemeen 588 keer gelezen

RAVENSTEIN | Ieder jaar houdt Dorpsraad Ravenstein zijn nieuwjaarsreceptie in een van de horecagelegenheden in het dorpsraadgebied van Ravenstein. Dit jaar was gekozen voor Onder d'n Plag. Traditiegetrouw werden er ook twee Raafjes van Verdiensten uitgereikt. 

Het was een geslaagde avond met een mooie opkomst laat de Dorpsraad weten. Na de speech van voorzitter Wil Princen, die het jaar 2017 kort samenvatte, werd er vooruitgeblikt naar onder meer de ontwikkelingen rondom de woningbouw in Ravenstein en de verkiezingen voor nieuwe raadsleden in maart. 

Raafjes van verdiensten
Traditiegetrouw werden er weer Raafjes van Verdiensten uitgereikt aan twee vrijwilligers uit het gebied van Dorpsraad Ravenstein. Het eerste Raafje was voor Theo Schepens. Hij zet zich al jarenlang in voor: SDDL, carnavalsvereniging de Zoekberen en draait bardiensten tijdens voetbalwedstrijden. Daarnaast is Schepens actief als lid van de Raad van Elf van de Schottelzakken en maakt de carnavalskrant.

Het tweede Raafje was voor Trudie Theunissen. Zij zet zich al jarenlang in voor het Toeristisch Informatie Centrum Ravenstein en als klaar-over en voorleesmoeder op de school. Verder draait ze bardiensten en hand-en-spandiensten bij VV Ravenstein, heeft kassadienst bij op naar Ravenstein en helpt ze mensen met het invullen van de nodige formulieren w.o. aanvraag huursubsidies. 

Demonstraties 
Ook waren er twee demonstraties. Deze keer van de Line Dance groep uit Over d'n Dam, waarbij alle aanwezigen een dansje mee mochten doen. Taekwondo beoefenaarster Bodine Schoenmakers uit Dieden gaf een indrukwekkende taekwondo demonstratie. De Nederlands kampioen taekwondo liet zien dat zij tot de top behoort. Ze werkt zich omhoog om deel te nemen aan de Olympische Zomerspelen van Tokyo in 2020. De dorpsraad wil alle vrijwilligers van Onder d'n Plag bedanken voor de goede zorgen. 


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant