Opening hulpmiddelen uitleenpunt Medipoint in Ravenstein.
Opening hulpmiddelen uitleenpunt Medipoint in Ravenstein.

Opening hulpmiddelen uitleenpunt Medipoint in Ravenstein

Zakelijk 2.834 keer gelezen

RAVENSTEIN | Om inwoners van Ravenstein en omgeving te kunnen voorzien in het lenen en huren van zorg- en welzijnshulpmiddelen, heeft Medipoint op woensdag 17 januari een hulpmiddelen uitleenpunt geopend in het gebouw van Atlas Kidtech in Ravenstein aan de Korte Stukken 7 (nabij het treinstation). De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Men kan voor een geselecteerd assortiment hulpmiddelen terecht, zoals loop- en transferhulpmiddelen, rolstoelen, kraamproducten, douche- en toilethulpmiddelen, rollators en bedden en matrassen (worden thuisbezorgd). Ook kunnen hier geleende en gehuurde hulpmiddelen van Medipoint ingeleverd worden. Indien men een zorg- of welzijnshulpmiddel wil kopen, kan men terecht in de Medipoint | ZZG zorggroep winkel aan de Passedwarsstraat 69A in Wijchen. Daarnaast heeft Medipoint plannen om binnenkort een uitleenpunt te openen in Uden.

Wie is Medipoint
Medipoint biedt een breed aanbod van hulpmiddelen, die men kan lenen, huren of kopen en voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Medipoint werkt samen met alle zorgverzekeraars, veel gemeenten en de bekende thuiszorgorganisaties. De medewerkers kunnen daarom nagaan welke vergoedingsmogelijkheden voor de klant gelden. Meer informatie en de voorwaarden zijn te vinden op www.medipoint.nl of op te vragen in het uitleenpunt en in de winkel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant