Theater De Lievekamp.
Theater De Lievekamp. Foto: Leon Voskamp

Bezoekersaantal Theater De Lievekamp flink gegroeid

Kunst en cultuur 786 keer gelezen

OSS | Theater De Lievekamp doet het goed. Het theater mocht afgelopen jaar tien procent meer bezoekers ontvangen op de professionele- en amateurvoorstellingen, een forse groei ten opzichte van 2016. 

Directeur Coen Bais van de Lievekamp kijkt tevreden terug op de behaalde resultaten uit 2017. "Deze groei komt vooral door een forse stijging in de verkoop van de professionele theaterproducties. Afgelopen voorjaar realiseerden we al een succesvolle voorverkoop van het seizoen 2017/2018. Die stijgende lijn heeft zich vanaf september tot op heden voortgezet en we verwachten eind van dit seizoen weer op het niveau te zitten van voor de crisis. De stijging is over de hele breedte van ons aanbod zichtbaar maar de groei zien we met name bij de genres cabaret, muziektheater en musical."

Verwachtingen 
De verwachtingen voor het jubileumseizoen 2018/2019 zijn hoog gespannen. Programmeur Ron Megens: "We hebben op dit moment al een opvallend sterk jubileumprogramma vastgelegd en zijn nog volop aan het boeken". De Lievekamp rekent daarom ook voor het komend jaar op groei.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant