Suzanne Amijs van Buro 22.
Suzanne Amijs van Buro 22.

Osse onderneemster finalist Freelancer of the Year Awards

Zakelijk 1.749 keer gelezen

OSS | De Osse onderneemster Suzanne Amijs (32) is doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards. Door in de voorronde voldoende stemmen en recensies te bemachtigen heeft de jury haar gekozen voor een plek in de finale. 

Sinds 22 februari 2016 is Suzanne oprichtster en eigenaresse van Buro22, een managementbureau voor events en communicatie binnen de branches sport en entertainment. Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en daarom zijn gebundeld in één organisatie. Buro22 verzorgt onder meer (social) media en pr voor events en sporters en ontwikkelt creatieve eventconcepten. Zo was ze aanwezig met een aantal projecten tijdens de Olympische Spelen in Rio en verzorgde zij de pr en communicatie voor het succesvolle EK voetbal voor vrouwen. 

Freelancer of the Year Award
De FOTY Awards is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp'er of freelancer van Nederland. De winnaar van de FOTY Awards wordt bekendgemaakt op de Dag van de ZZP'er, op zaterdag 7 april 2018 in Amersfoort. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant